Miért válasszon minket?

1. Szakmai tapasztalat

Társaságunk fő profilja a monolit vasbeton szerkezetépítés illetve a szerkezetépítéshez kapcsolódó kiegészítő tevékenységek teljes körű kivitelezése (földmunka, zsaluzás, vasszerelés, betonozás, falazás stb.) A pillérek, falak, födémek és gerendák helyszíni zsaluzása Doka zsalurendszerrel történik, valamint szükség esetén egyedi zsaluzatokat is készítünk. Az adott szerkezetekhez mindig az optimális zsaluzási megoldást választjuk, mely műszakilag és gazdaságilag a legindokoltabb.

Szaktudásunkat és gyakorlatunkat az elmúlt pár évben időrendben visszafele haladva az alábbi kivitelezéseken kamatoztattuk:

  • MAN Haszongépjármű szerviz és értékesítő hely, Fót. Megrendelőnk: Pallér Csarnok Kft. Monolit vb. szerkezetek ( szerelő aknák, monolit vb. koszorúk és pillérek, falazási munkák, vasalt aljzat készítés, vakolás)
  • B Braun Medical Kft. új 'B' jelű üzemépület szerkezetépítési munkái. Megrendelőnk: Pallér Csarnok Kft. Monolit vb. szerkezetek építése ( kehely alapok készítése, betonacél szerelés, zsaluzás DOKA zsaluzattal, helyszíni betonozás, falazási munkák, koszorúk és pillérek zsaluzása, betonacél szerelése és betonozása, Látszó felületű lépcső készítése, vakolás, stb.)
  • Gyümölcsfeldolgozó üzem szerkezetépítési munkái, Nyíradony. Megbízónk: T+C Company Kft.
  • Nyírbátor Készenléti rendőrségi laktanya építése. Megrendelőnk: Penta Industry Kft. és a Magyar Építő Zrt. Alapozási és szerkezetépítési munkák.
  • Kisvárda Stadion építés szerkezetépítési munkái. Megrendelőnk: Penta Industry Kft.
  • Nestlé Hungary Kft telephely bővítés szerkezetépítés, Moratus Kft
  • Kész Építő Zrt Szabadegyháza , Sárai Zoltán
  • Kész Építő Zrt Nyíregyháza LEGO, Kantó Imre
  • Kész Építő Zrt Makó Continentál gumigyár telephely bővítés Urbán Gábor
  • Kész Építő Zrt Kecskemét Lökhárítógyár, Dancsó Csaba

2. Pénzügyi és humánerőforrás stabilitás

Megfontolt, szigorú üzleti stratégiánknak köszönhetően pénzügyi helyzetünket folyamatos stabilitás jellemzi. A kitartó munkánknak köszönhetően mára már jól felszerelt fizikai létszám, valamint korszerű munkaeszközeink biztosítják a minőségi munkavégzést. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően jelenleg már jelentős mennyiségű saját tulajdonú fal és födémzsaluzattal, valamint homlokzati állvánnyal rendelkezünk mindamellett, hogy a szerkezetépítéshez szükséges építőanyag beszállítókkal kialakított kapcsolat biztosítja a zavartalan anyagellátást. Cégünk alapfilozófiáját a szerkezetépítés során is alkalmazzuk, így a zsaluzó-ácsok, vasszerelők, falazó-kőművesek, tető-ácsok külön brigádjai a megfelelő ütemben követik egymást a hatékony munkavégzés eléréséhez.

3. Földrajzi lefedettség

Magyarország teljes területén hatékonyan valósítjuk meg projektjeinket. A cég több évtizedes múltra tekint vissza csarnoképítés, üzem-, raktárépítés és irodaépítés területén. Az ország minden szegletében ott vannak a referencia munkáink, melyek bármikor megtekinthetőek.

4. Szakértő csapat

Munkatársaink kiemelkedő szakmai tudása, folyamatos továbbképzése teszi cégünket megbízható partnerré hazai és nemzetközi megrendelőink számára.